Teşkilat’tan ayrılan 2 isim Kalpazan'la el sıkıştı! Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal...

Teşkilat’ın Zehra Balaban’ı Deniz Baysal ve Serdar Kılıçarslan’ı Çağlar Ertuğrul Show TV'de ekran macerasına atılacak Kalpazan dizisiyle el sıkıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.07.2024 09:04 GÜNCELLEME 02.07.2024 09:04 MEDYA
Teşkilat’tan ayrılan 2 isim Kalpazan'la el sıkıştı! Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal...

TRT1’in uzun soluklu projesi Teşkilat’ın 2 eski oyuncu 2 yıl sonra tekrardan aynı dizide buluşmaya hazırlanıyor. Show TV ekranlarında yayın hayatına merhaba diyecek Kalpazan dizisinin oyuncu kadrosuna Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal transfer edildi.

Arka Sokaklar’da akıllardan çıkmayacak veda! 20 yıla yakın bir süredir kadrodaydı

Mehmet Ada Öztekin’in yönetmenlik koltuğunda oturduğu O3 Medya imzalı Kalpazan dizisine Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın hangi karakteri üstleneceği belli oldu. Teşkilat’ta rol aldığı ‘Zehra Balaban’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Deniz Baysal, Ayşenur Sıkı ve Türküler Özgül’ün senaryosunu kaleme aldığı Kalpazan’da ‘Ayşe’ karakterini oynayacak.

Bilindiği üzere Deniz Baysal, oyunculuk kariyerinde Teşkilat’ın yanı sıra Ne Gemiler Yaktım, Hizmetçiler, Söz, Fazilet Hanım ve Kızları, Rüzgarın Kalbi, Sevda Kuşun Kanadında, Kaçak Gelinler, Aşk Ekmek Hayaller, Kayıp Şehir ve Bitmeyen Şarkı gibi yapımlarda boy göstermişti.

Öte yandan yine Teşkilat’ta rol aldığı ‘Serdar Kılıçarslan’ karakteriyle ilgi odağına yerleşen Çağlar Ertuğrul, Kalpazan’da ‘Kartal’ karakteriyle kameralar karşısına geçecek. Çağlar Ertuğrul ise Teşkilat dizisinin haricinde geçmiş dönemde Afili Aşk, Fazilet Hanım ve Kızları, Medcezir, Kurt Seyit ve Şura, Boynu Bükükler, Beyaz Karanfil ve Benim İçin Üzülme gibi projelerde rol almıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR