Emanet 699.bölüm fragmanı: Nana için herkesi karşısına aldı! Aşkını böyle ispatladı

Sevilen dizi Emanet 699.bölümde, Cansel'in Nana'ya karşı sinsi oyunları işe yaramaz. Nana'nın büyük iftiraya kurban gittiğini gören Poyraz, onu arkasına alarak herkesi karşısına alır. Nana'nın elinden tuttuğu gibi orayı terk eder.

ABONE OL
GİRİŞ 07.07.2024 14:06 GÜNCELLEME 07.07.2024 14:06 MEDYA
Emanet 699.bölüm fragmanı: Nana için herkesi karşısına aldı! Aşkını böyle ispatladı

Emanet 699.bölümde Poyraz, Nana'ya bu iftirayı kabul etmemesi ve dik durması gerektiğini söyler. Cansel, kaynanasını da arkasına alarak çocuğunun katiliyle aynı evde yaşamak istemediğini söyler.

Poyraz ise Nana'nın elini tutarak onun olmadığı yerde kendisi de olmayacağını söyler. Nana'ya ise gerekirse dünyayı karşısına alacağını söyleyen Poyraz, aşkını bir kez daha ispatlar.

Kanal 7 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi Emanet dördüncü sezonuyla seyircileri ekran başına kilitliyor. Yaşadıkları büyük felaketin ardından kendilerini büyük bir bilinmezin içinde bulan Nana ve Yusuf’un yeni hayatı Emanet heyecan dolu anlara sahne oluyor.

Yaman’ın ölümünden sonra birbirlerine sığınan Yusuf ve Nana’nın yeni hayatı Poyraz’la kesişiyor. Felaketlerin ardından birbirine sığınan Nana ve Poyraz’un hikayesi Emanet hafta sonu 21:30’da Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR