Her Halimle Sev 9.bölüm fragmanı: Savi ve Nityam evleniyor! Nikah töreni başladı

Her Halimle Sev 9.bölümde kişilik özellikleri bakımından Savi ve Nityam'ın daha uyumlu uyumlu olduğu söylenir. Savi ise Nityam'ın ablası Sonam gibi birisini istediğini söyler fakat kimse dinlemez. Savi ve Nityam için tören başlamıştır bile.

ABONE OL
GİRİŞ 18.07.2024 14:10 GÜNCELLEME 18.07.2024 14:10 MEDYA
Her Halimle Sev 9.bölüm fragmanı: Savi ve Nityam evleniyor! Nikah töreni başladı

Her Halimle Sev 9.bölümde Nityam, Savi ile evleneceğini duyunca şok geçirir çünkü Savi'yi hiç sevmemiştir. Savi ise bunu bildiği için ailesine bu evliliğin yanlış olacağını anlatmaya çalışır ama söz geçiremez.

Öte yandan Sonam, gelinin kendisi değil de kardeşi Savi olacağını öğrenince büyük bir yıkım yaşar. Savi ve Nityam için nikah töreni başlatılır. Sonam bu evliliği hazmedebilecek mi? Yoksa kardeşine düşman mı olacak?

Kanal 7 ekranlarına soluksuz izlenecek bir dizi daha geliyor. Yayınlandığı dönemde Hindistan’da oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Saavi Ki Savaari dizisi, Her Halimle Sev adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7’de!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR