Kuruluş Osman 6.sezon öncesi 12 transfer birden! Yeni kadro yıldızlar geçidi gibi

Türkiye’de reyting rekorları kıran ve dünyanın farklı ülkelerinde de yüz milyonlarca takipçisi olan fenomen dizi Kuruluş Osman’ın altıncı sezon kadrosu belli oldu. Kadroya birbirinden iddialı isimler katılırken, oyuncuların hangi karakterlere hayat vereceği ise merak konusu oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 18.09.2024 17:02 GÜNCELLEME 18.09.2024 17:02 MEDYA
Kuruluş Osman 6.sezon öncesi 12 transfer birden! Yeni kadro yıldızlar geçidi gibi

Geçtiğimiz günlerde çekimleri başlayan, yakında yeni hikayesi ve oyuncu kadrosuyla ATV ekranlarında çarşamba akşamları seyircisiyle buluşacak olan Kuruluş Osman dizisinin altıncı sezon kadrosuna birbirinden iddialı oyuncular dahil oldu.

Ali Sürmeli, Özgür Çevik, Buçe Buse Kahraman, Feyza Işık, Ekin Mert Daymaz, Ali Önsöz, Erdem Şanlı, Taner Ertürkler, Yıldırım Gücük, Ekin Pasvanoğlu, Sonat Dursun ve Alkan Kızılırmak Kuruluş Osman’ın yeni sezonunda seyirciyle buluşacak isimler olarak açıklandı.

‘Kuruluş Osman’ dizisi yapımcısı, senaristi ve proje tasarımcısı Mehmet Bozdağ, dizinin yeni sezon çekimlere başlaması ile ilgili yaptığı açıklamada yeni hikaye ve karakterlerle, kurulan dünyayla altıncı sezonda dizinin hikayesinin büyüdüğünü ve tüm ezberleri alt üst edeceklerini izleyiciye müjdelemişti.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’ yeni sezonda da ATV ekranlarında çarşamba günlerine damgasını vurmaya devam edecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR