Kuruluş Osman'a Ateş Kuşları'ndan kimsenin beklemediği transfer! Ali'ydi, Yusuf oldu

Yayınlandığı döneme damgasını vuran Ateş Kuşları dizisinde üstlendiği 'Kara Polat' karakteriyle nam salan Ali Önsöz, Kuruluş Osman ailesinin bir parçası oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 17.09.2024 11:06 GÜNCELLEME 17.09.2024 11:06 MEDYA
Kuruluş Osman'a Ateş Kuşları'ndan kimsenin beklemediği transfer! Ali'ydi, Yusuf oldu

Her sezon olduğu gibi bu sezon da reytingleri altüst edecek olan Kuruluş Osman dizisinin yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş başladı. 6.sezonu için hummalı çalışmaların yürütüldüğü Kuruluş Osman'a yeni oyuncu kadrosu da yavaş yavaş şekillendi.

Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Ateş Kuşları dizisinde rol aldığı 'Kara Polat' karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Ali Önsöz, Kuruluş Osman'la el sıkıştı.

Ali Önsöz, Türkiye'de olduğu gibi dünyanın çeşitli ülkelerinde de büyük bir ilgi ve beğeniyle seyredilen Kuruluş Osman'da 'Yusuf' karakteriyle ekran başındakilere heyecan ve gerilim dolu dakikalar yaşatacak.

Bilindiği üzere Ali Önsöz, ATV'nin duygu yüklü dizisi Ateş Kuşları'nda Köksüzlerden biri olarak ekibe dahil olmuş ve burada sergilediği oyunculuk performansıyla izleyenlerden tam not almıştı.

Kuruluş Osman'ın yeni transferi Ali Önsöz, oyunculuk kariyerinde Sana Söz'de 'Bora', Darmaduman'da 'Yağız' ve Ateş Kuşları'nda 'Kara Polat' karakteriyle kameralar karşısına geçmişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR