Benim Masalım 12.bölüm fragmanı: Şambu, çılgına döndü! Ortalığı birbirine kattı

Benim Masalım 12.bölüm fragmanında Mahua, alışveriş için pazara gider ancak çevresindeki kadınlar ona rün satılmaması için satıcılara uyarılarda bulunur. Satıcı Mahua'ya ödemenin nasıl olacağını sorunca Şambu çılgına döner ve ortalığı birbirine katar.

ABONE OL
GİRİŞ 17.09.2024 11:37 GÜNCELLEME 17.09.2024 11:37 MEDYA
Benim Masalım 12.bölüm fragmanı: Şambu, çılgına döndü! Ortalığı birbirine kattı

Benim Masalım 12.bölümde, çevresindeki kadınların alışveriş yapmasını sabote etmesine sinirlenen Mahua, onları kovar. Sinirlenen Mahua'yı gören Şambu ise onu alıp oradan ayrılmak ister fakat Mahua istediklerini alana kadar hiçbir yere gitmeyeceğini söyler.

Satış yapmayı kabul eden satıcı ise ödemenin nasıl olacağını sorunca Şambu deliye döner. Tezgahı dağıtan Şambu, satıcının yüzüne bir tomar para atar ve Mahua'nın elinden tuttuğu gibi oradan ayrılır. Şambu, Mahua'ya aşık mı?

Kanal 7’den yeni bir Hint dizisi daha geliyor. “Nath – Zewar Ya Zanjeer” isimli Hint dizisi, “Benim Masalım” adıyla dizi severlerle buluşacak. Mahua isimli genç ve zeki bir kızın acımasız geleneklere karşı mücadelesi ve beklenmedik bir evlilikle başka bir dünyaya açılan hikayesi “Benim Masalım”, Kanal 7 ekranlarına taşınıyor.

Acımasız geleneklere sahip bir toplumda sıkışıp kalmış genç bir kızın hikayesi “Benim Masalım” her gün 21:20’de Kanal 7’de...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR