Gelin 40.bölüm fragmanı: Cihan’ın eski karısıyla işi ne, bir şey mi saklıyor?

Gelin 40.bölüm fragmanında Hançer, Beyza'dan hiç beklenmedik bir ricada bulunur. Cihan'ın eski karısına bir haber ulaştırmasını isteyen Hançer, Cihan'dan bir şey mi saklıyor?

ABONE OL
GİRİŞ 17.09.2024 11:47 GÜNCELLEME 17.09.2024 11:47 MEDYA
Gelin 40.bölüm fragmanı: Cihan’ın eski karısıyla işi ne, bir şey mi saklıyor?

Gelin 40.bölüm fragmanında Cihan, eşi Hançer'le yakından ilgilenir. Hasta olan Hançer'in başına masaj bile yapar ve kendisi olduğu sürece dert tasa olmayacağını söyler. Beyza ise bu durum karşısında kıskançlık krizine girer. Öte yandan Hançer, Beyza'yı çağırarak ondan Cihan'ın eski karısına bir mesaj iletmesini ister. Hançer'in gönderdiği haber ne?

Cihan ve Hançer’in hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. Kanal 7’nin çok sevilen dizisi Gelin, yeni sezonda da adından çokça söz ettirecek. Aileleri için bir araya gelen Cihan ile Hançer’in sürprizlerle dolu öyküsü Gelin 2.Sezon, hafta sonu 19:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR