Gelin 41.bölüm fragmanı: Hançer’e büyük tuzak! Onu nasıl bir sürpriz bekliyor?

Gelin 41.bölüm fragmanında Hançer, Cihan'ın eski karısıyla görüşmek ister ve Beyza'ya fırsat doğar. Hançer'e Cihan'ın eski karısı yazmış gibi bir not bırakarak buluşmaya çağırır. Kurulan tuzaktan habersiz, buluşmaya giden Hançer'i nasıl bir sürpriz bekliyor?

ABONE OL
GİRİŞ 18.09.2024 13:07 GÜNCELLEME 18.09.2024 13:07 MEDYA
Gelin 41.bölüm fragmanı: Hançer’e büyük tuzak! Onu nasıl bir sürpriz bekliyor?

Gelin 41.bölümde Hançer, Cihan'ı eski eşinin elinden aldığı yönünde suçlamalarla yüzleşmek için eski eşiyle buluşmaya karar verir. Beyza ile ona haber yolladığını sanan Hançer, sinsi bir tuzağın içine çekildiğinin farkında değildir. Hançer'e buluşma yerinin yazılı olduğu bir not bırakan Beyza, Hançer'e ne yapacak?

Cihan ve Hançer’in hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. Kanal 7’nin çok sevilen dizisi Gelin, yeni sezonda da adından çokça söz ettirecek. Aileleri için bir araya gelen Cihan ile Hançer’in sürprizlerle dolu öyküsü Gelin 2.Sezon, hafta sonu 19:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR