Gönül Dağı dizisinden Kirli Sepeti’ne beklenmedik transfer! Şok kararla ayrılmıştı

TRT1’in iddialı projesi Gönül Dağı’nda rol aldığı ‘Elvan’ karakteriyle ilgi odağına yerleşen Oya İloğulları, tercihini bu kez Kirli Sepeti’nden yana kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.09.2024 10:59 GÜNCELLEME 19.09.2024 10:59 MEDYA
Gönül Dağı dizisinden Kirli Sepeti’ne beklenmedik transfer! Şok kararla ayrılmıştı

Gönül Dağı dizisinde senaryo icabı dağlarda ailesiyle beraber yaşayan Yörük kızı rolüyle dikkatleri çeken Oya İloğulları’nın yeni adresi belli oldu. Gönül Dağı’nda üstlendiği ‘Elvan’ karakteriyle geniş kitlelere adından söz ettiren Oya İloğulları, bu sefer Kirli Sepeti projesiyle anlaşma sağladı.

Teşkilat dizisine Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin Gabriel’i geliyor! Mafya olacak

İloğulları, Ece Erdek Koçoğlu’nun yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Medyapım imzalı Kirli Sepeti’nde ‘İlkgül Yıldırım’ karakteriyle kameralar karşısına geçecek.

Bilindiği üzere Oya İloğulları, Gönül Dağı dizisinin yanı sıra Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam’da ‘Havva’ karakteriyle başarılı bir çıkış yakalamıştı. Öte yandan Deniz Enyüksek'in yönetmenlik koltuğunda oturduğu Sıfır Kilometre isimli sinema filmi projesinde sergilediği oyunculuk performansıyla izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşatmıştı.

Her Pazar akşamı izleyici kitlesinin karşısına geçen ve Fatih Aksoy'un yapımcısı olduğu Kirli Sepeti dizisinin 2.sezonda da macerasına hız kesmeden devam ediyor.