Kuruluş Osman’ın başroldeki ismi Yıldız Çağrı Atiksoy'dan üzen haber! Beklenmiyordu

Reytingleri altüst eden Kuruluş Osman’da rol aldığı ‘Malhun Hatun’ karakteriyle milyonların gönlünde taht kuran Yıldız Çağrı Atiksoy’un Kuruluş Osman 6.sezonda yer alıp almayacağı netlik kazandı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.09.2024 13:43 GÜNCELLEME 20.09.2024 13:43 MEDYA
Kuruluş Osman’ın başroldeki ismi Yıldız Çağrı Atiksoy'dan üzen haber! Beklenmiyordu

Kuruluş Osman’da Umur Bey’in kızı ve Osman Bey’in eşi rolüyle izleyenleri ekrana kilitleyen Yıldız Çağrı Atiksoy’un Kuruluş Osman’a dönüp dönmeyeceği sorgulama konusu haline getirilmişti. Dizide ‘Malhun Hatun’ karakterini üstlenen ve senaryo icabı hacca giden Yıldız Çağrı Atiksoy’un Kuruluş Osman’daki akıbeti resmen belli oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu’dan Kara Ağaç Destanı’na flaş transfer! Ortalığı kasıp kavuracak

21 Mayıs’ta Mira Milena adını verdikleri kızını kucağına alan Yıldız Çağrı Atiksoy’un şu an için Kuruluş Osman’a dönmeyeceğinin bilgisine ulaşıldı. Alınan bilgiler doğrultusunda bebeğinin henüz çok ufak olmasından ötürü şimdilik çalışmayı düşünmediği öğrenildi.

Tüm bunların yanı sıra Yıldız Çağrı Atiksoy’un Aralık-Ocak itibariyle Kuruluş Osman dizisiyle değil, gelen yeni bir projeyle ekranlara dönüş yapmayı planladığı bilgisi aktarıldı.

Bilindiği üzere Kuruluş Osman’ın başroldeki ismi Yıldız Çağrı Atiksoy, oyunculuk kariyerinde Şampiyon, Savaşçı, Evli ve Öfkeli, Yedi Güzel Adam, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Bahar Dalları, Kayıp Prenses, Yersiz Yurtsuz, Yağmurdan Sonra ve Emret Komutanım gibi projelerde kameralar karşısına geçmişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR