Kuruluş Osman 165.bölüm fragmanı nefesleri kesti! 6.sezonda da ezberleri bozacak

Türkiye’de yayınlandığı beş sezonda da reyting rekorları kıran ve dünyanın farklı 110 ülkesinde iki milyar izleyiciye ulaşan fenomen dizi ‘Kuruluş Osman’ altıncı sezonuyla 2 Ekim Çarşamba akşamı 20:00’de ATV'de başlıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2024 11:23 GÜNCELLEME 25.09.2024 11:23 MEDYA
Kuruluş Osman 165.bölüm fragmanı nefesleri kesti! 6.sezonda da ezberleri bozacak

Senaryosu, prodüksiyon kalitesi, kostümleri, aksesuarları, gösterişli film platosu ve gerçekçi sahneleriyle Türk dizi sektörünün uluslararası alandaki amiral gemisi olan 'Kuruluş Osman', yayınlanan 165. Bölüm tanıtımında güçlü oyuncu kadrosu, kurulan yeni dünyası-dekorları ve hikayesiyle bir kez daha ezberleri bozacağını gösterdi.

YENİ OYUNCULARI, YENİ DÜNYASI VE HİKAYESİYLE EZBER BOZACAK

Yeni hikayesi, yeni dünyası-dekorları ve merakla beklenen sürpriz karakterleriyle 2 Ekim Çarşamba akşamı atv ekranlarında seyircisiyle buluşacak olan ‘Kuruluş Osman’dan yeni sezon oyuncularının yer aldığı 165. Bölüm ilk tanıtım yayınlandı. Tanıtımda Osman Bey (Burak Özçivit)’in Karesi Bey (Ali Sürmeli) ve Komutan Lucas (Özgür Çevik) ile olan mücadelesi dikkatleri çekerken Bala Hatun’un (Özge Törer) kimin mezarını kazdığı ise merak konusu oldu.

‘Kuruluş Osman’ dizisinin 6. Sezon zengin oyuncu kadrosunda Burak Özçivit, Özge Törer, Emre Bey, Ali Sürmeli, Çağrı Şensoy, Yiğit Uçan, Faruk Aran, Özgür Çevik, Leya Kırşan Ecem Sena Bayır, Belgin Şimşek, Buçe Buse Kahraman, Feyza Işık, Begüm Çağla Taşkın, Ekin Mert Daymaz, Ali Önsöz, Erdem Şanlı, Taner Ertürkler, Fatih Ayhan, Yıldırım Gücük Turpal Tokaev, Murat Boncuk, Ali Osman Arıkbaş, Ekin Pasvanoğlu, Sonat Dursun Alkan Kızılırmak ve Kemal Başar yer alıyor.

ANADOLU YENİ BİR ÇAĞA GİRİYOR

‘Kuruluş Osman’, ezberleri bozacak altıncı sezonunda; Osman Bey’in liderliğinde Osmanlı Devleti’nin doğuşuna şahit olan topraklar yeni bir çağa kapılarını aralamıştır. Zaferlerle örülmüş bir destan, başarıyla taçlanmış bir yolculuk, cihanı titreten bir devlete dönüşmenin eşiğindedir. Bölgedeki birçok beyliği ve boyları kendi himayesine alan Osman Bey, gücüne güç katmakta ve adım adım büyümektedir. Devletin temellerini adalet üzerine atan Osman Bey artık durdurulamaz bir güce dönüşürken karşısında Karesi Bey başta olmak üzere Anadolu’nun kudretli beyleri, Bizans’ın İmparatoru ve Bizans’ın son şans olarak çevresinde kenetleneceği Komutan Lucas vardır…

Yapım, proje tasarımı ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’ yeni sezonda da atv ekranlarında çarşamba günlerine damgasını vurmaya devam edecek. Kuruluş Osman 2 Ekim Çarşamba akşamı atv’de!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR