Gibi 6. sezon ne zaman? GİBİ yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Çıktığı günden beri popülaritesi artan durum komedisi türündeki Gibi dizisinin 6. sezon yayın tarihi internette araştırılıyor. Dizi hayranları yeni sezonun ne zaman başlayacağını sorguluyor. Peki, Gibi 6. sezon ne zaman? GİBİ yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2024 14:52 GÜNCELLEME 25.09.2024 14:56 MEDYA
Gibi 6. sezon ne zaman? GİBİ yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Gibi 6. sezon ne zaman, GİBİ yeni sezon ne zaman yayınlanacak? soruları gündeme geldi. Dizi severler tarafından araştırılan dizinin yeni sezon tarihi sosyal medyada viral oldu. Kadrosunda Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan gibi isimlerin yer aldığı ve Exxen platformunda yayınlanan dizinin yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

GİBİ 6. SEZON NE ZAMAN?

Gibi 6. sezon tarihi 2025 yılının ilk yarısında çıkacağı tahmin ediliyor. Yeni sezonunun ne zaman çıkacağına dair resmi bir açıklama henüz yoktur.

GİBİ YENİ SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK

Gibi'nin başrol oyuncusu ve aynı zamanda senaristi Feyyaz Yiğit, sosyal medya hesabından dizinin altıncı sezon senaryosunun tamamlandığını açıkladı. 

55 BÖLÜMÜ BULUNUYOR

2021 yılında yayın hayatına başlayan dizi, Exxen platformundan izleniyor. Dizinin bugüne kadar beş sezon ve toplamda 55 bölümü bulunmaktadır