Gelin 50.bölüm fragmanı: Mukadder’den gelinine savaş ilanı! Konağa girebilecek mi?

Gelin 50.bölüm fragmanında Cihan, karısı Hançer’i konağa getirmek ister fakat Mukadder henüz bu duruma hazır değildir. Hançer’e karşı savaş ilan eder. Tehdit altında kalan Hançer konağa girebilecek mi?

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2024 15:21 GÜNCELLEME 01.10.2024 15:21 MEDYA
Gelin 50.bölüm fragmanı: Mukadder’den gelinine savaş ilanı! Konağa girebilecek mi?

Gelin 50.bölümde Hançer ve Cihan’ın aşkı günden güne alevlenirken Cihan karısının konağa taşınmasını ister. Fakat Mukadder buna razı gelmez. Hançer’i tehdit ederek ona gözdağı verir. Cihan ise karısına aşkını çiçeklerle taçlandırır. Mukadder’in savaş baltalarına rağmen Hançer konağa girebilecek mi?

Cihan ve Hançer’in hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. Kanal 7’nin çok sevilen dizisi Gelin, yeni sezonda da adından çokça söz ettirecek. Aileleri için bir araya gelen Cihan ile Hançer’in sürprizlerle dolu öyküsü Gelin 2.Sezon, hafta sonu 19:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR