Kan Çiçekleri 356.bölüm fragmanı: Dilan ve Baran oğullarına kavuşabilecek mi? Mezar...

Kan Çiçekleri 356.bölüm fragmanında, Dilan oğlunun kaybını bir türlü kabullenemez. Baran, Miran için mezar yaptırsa da Dilan mezar taşını parçalar. Dilan ve Baran oğullarına kavuşabilecek mi?

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2024 16:05 GÜNCELLEME 01.10.2024 16:05 MEDYA
Kan Çiçekleri 356.bölüm fragmanı: Dilan ve Baran oğullarına kavuşabilecek mi? Mezar...

Kan Çiçekleri 356.bölümde, karısını kurtarıp evine dönen Baran, öldüğünü düşündüğü oğlu için bir mezar yaptırır. İyileşmeyi kabul etmeyen ve oğlunun öldüğünü düşünmeyen Dilan bu mezar taşını parçalar. Baran karısının bu hallerine çok üzülür. Oğullarıyla aynı ev içerisinde yaşadıklarından habersiz Dilan ve Baran oğullarına kavuşabilecek mi?

Kanal 7’nin gönüllere taht kuran dizisi Kan Çiçekleri, yeni sezonuyla izleyicileri ekrana kilitlemeye geliyor. Kan Çiçekleri üçüncü sezonunda Baran ve Dilan trafik kazası geçirir. İçinde bulundukları araba denize uçar ve oğulları Miran’ı denizde kaybederler.

Evlat hasretinin izleyenleri yakıp kavuracağı Kan Çiçekleri duygu dolu yeni bölümleriyle hafta içi her gün 16:20’de Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR