Hayalleri suya düştü! Kör Nokta dizisinin yayından kaldırılacak olmasının nedeni...

Reyting kurbanı olduğu için erken finalden nasibini alan dizilere Kör Nokta eklendi. Çok kısa bir süre önce ekranlara merhaba diyen Kör Nokta dizisinin ekran macerası noktalanacak.

ABONE OL
GİRİŞ 02.10.2024 10:09 GÜNCELLEME 02.10.2024 10:09 MEDYA
Hayalleri suya düştü! Kör Nokta dizisinin yayından kaldırılacak olmasının nedeni...

Yeni sezonun gelip çatmasıyla beraber yepyeni diziler piyasaya hızlı bir giriş yapmaya başladı. Ancak bazı projeler de rakiplerinin çok gerisinde kaldığı için serüvenini erken bitirmek durumunda kaldı. ATV ekranlarında büyük umutlarla yayın hayatına adım atan Kör Nokta dizisiyle ilgili izleyenlere hüsran yaşatacak bir karar alındı.

Her Cumartesi akşamı ATV ekranlarında dizi tutkunlarının karşısına geçen Kör Nokta’nın yayından kaldırılması kararlaştırıldı. Yusuf Ömer Sınav’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve Osman Sınav’ın yapımcılığını üstlendiği Kör Nokta’nın ekranlara veda edeceği tarih belli oldu.

Başrollerini İsmail Ege Şaşmaz, Rabia Soytürk, Yalçın Hafızoğlu, Çağla Boz ve İlayda Çevik gibi iddialı isimlerin paylaştığı Kör Nokta dizisi 4.bölümüyle izleyici kitlesine elveda diyecek.

Kör Nokta Dizisinin Konusu Nedir?

Büyük bir trafik kazasın sonrası yaşanan aşk, ihanet ve entrika olaylarını anlatan Kör Nokta’da, Gece ile Aslım, suçun ve suçlunun birbirine karıştığı bir trafik kazasından sonra verilecek adalet savaşında birbirlerine aşık oluyorlar.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR