Acun Ilıcalı’dan Exxen’e yepyeni dizi geliyor! Karşılaşmalar'a öyle isimler geliyor ki

Acun Ilıcalı’nın milyonlarca seyredilen dijital platformu Exxen’de ‘Karşılaşmalar’ adlı dizi projesi yayın hayatına merhaba demeye hazırlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 03.10.2024 14:20 GÜNCELLEME 03.10.2024 14:20 MEDYA
Acun Ilıcalı’dan Exxen’e yepyeni dizi geliyor! Karşılaşmalar'a öyle isimler geliyor ki

2021’den bu yana yayın faaliyetini kesintisiz sürdüren ve birbirinden iddialı yapımlarıyla ön plana çıkan Exxen’e Karşılaşmalar dizisi geliyor. Acun Ilıcalı’nın kuruculuğunu üstlendiği Exxen’in yeni projesi Karşılaşmalar ile ilgili ayrıntılar yavaş yavaş netleşmeye başladı.

Giray Altınok’un yönetmenlik koltuğunda oturduğu MGX Film imzalı Karşılaşmalar, 4 Ekim Cuma tarihinde ekran macerasına atılmaya hazırlanıyor. Muammer Tali ile Giray Altınok’un senaryosunu kaleme aldığı Karşılaşmalar dizisinin oyuncu kadrosu da belli oldu.

Günlük hayatta “bu kadar da olmaz” denilen karşılaşmaları her bölümde farklı oyuncular ve konularla eğlenceli bir dille gözler önüne seren Karşılaşmalar'ın kadrosunda; Begüm Öner, Bora Akkaş, Canberk Gültekin, Cansu Diktaş Altınok, Cem Gelinoğlu, Deniz Hamzaoğlu, Erdem Yener, Giray Altınok, Kerem Özdoğan, Mahir İpek, Melis Babadağ, Muammer Tali, Muttalip Müjdeci, Sarp Apak, Sinem Kobal, Şükrü Özyıldız, Uraz Kaygılaroğlu ve Zerrin Sümer yer alacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR