Benim Masalım 29.bölüm fragmanı: Mahua ve Şambu’dan büyük oyun! Fark edebilecek mi?

Benim Masalım 29.bölüm fragmanında Adhiraj ve Mahua nişanlanır. Mahua nişan hediyesi olarak Adhiraj’dan evi satmasını ister. Adhiraj oyuna getirildiğini fark edebilecek mi?

ABONE OL
GİRİŞ 04.10.2024 10:57 GÜNCELLEME 04.10.2024 10:57 MEDYA
Benim Masalım 29.bölüm fragmanı: Mahua ve Şambu’dan büyük oyun! Fark edebilecek mi?

Benim Masalım 29.bölümde, Adhiraj’ın evlilik teklifi kabul eden Mahua, yaptığı planların tıkır tıkır işlemesinden dolayı memnundur. Adhiraj ve Mahua nişanlanır. Plan dahilinde Mahua nişan hediyesi olarak Adhiraj’ın evi satmasını ister. Adhiraj evi satar fakat oyuna getirildiğini fark edemez. Şambu kılık değiştirerek evin yeni sahibi olarak Adhiraj’ın karşısına çıkar. Peki Adhiraj kendisine oynanan bu oyunun farkına varabilecek mi?

“Nath – Zewar Ya Zanjeer” isimli Hint dizisi, “Benim Masalım” adıyla dizi severlerle buluşuyor. Mahua isimli genç ve zeki bir kızın acımasız geleneklere karşı mücadelesi ve beklenmedik bir evlilikle başka bir dünyaya açılan hikayesi “Benim Masalım”, Kanal 7 ekranlarına taşınıyor.

Acımasız geleneklere sahip bir toplumda sıkışıp kalmış genç bir kızın hikayesi “Benim Masalım” her gün 21:20’de Kanal 7’de...                                                   

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR