Senden Sonra 2.bölüm fragmanı: Basit’in şirketinde işe giriyor! İspatlayabilecek mi?

Senden Sonra 2.bölüm fragmanında, paraya ihtiyacı olan Ayşe, Basit ile iş görüşmesi yapar. Çalışkanlığıyla Basit’i ikna eden Ayşe’nin kendisini kanıtlayabilmesi için üç günü vardır. Ayşe kendini ispatlayabilecek mi?

ABONE OL
GİRİŞ 07.10.2024 16:31 GÜNCELLEME 07.10.2024 16:31 MEDYA
Senden Sonra 2.bölüm fragmanı: Basit’in şirketinde işe giriyor! İspatlayabilecek mi?

Senden Sonra 2.bölümde, fakir bir aileye sahip olan Ayşe’nin paraya ihtiyacı vardır. Bunun için iş arar. Basit’in şirketine iş başvurusu yapar. Ayşe ve Basit iş görüşmesinde ilk kez tanışırlar. Ayşe çalışkanlığıyla Basit’i etkiler ve işi alır.

Kendisini ispatlayabilmek için üç günü vardır. Öte yandan Ayşe’nin kardeşi Banu, büyük bir buhran içerisindedir. Annesi Banu’dan maaşını isteyince Banu isyan eder. Ayşe eve geldiğinde kardeşini baygın bulur. Banu’ya ne oldu? 

Aşka dair inancını kaybetmiş olan Basit ile fakirliğin pençesinde hayata tutunmaya çalışan Ayşe’nin dramatik aşk hikayesi “Senden Sonra” hafta içi her gün 12:40’da Kanal 7’de.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR