Senden Sonra 4.bölüm fragmanı: Basit ile Ayşe anlaşmaya mı varıyorlar? Yalan söyledi!

Senden Sonra 4.bölüm fragmanında, Basit’in artık bir evlilik yapması gerekmektedir. Annesinin baskısı karşısında Ayşe ile evli olduğu yalanını söylemek zorunda kalan Basit, evlilik için Ayşe’yi ikna edebilecek mi?

ABONE OL
GİRİŞ 09.10.2024 13:04 GÜNCELLEME 09.10.2024 13:04 MEDYA
Senden Sonra 4.bölüm fragmanı: Basit ile Ayşe anlaşmaya mı varıyorlar? Yalan söyledi!

Senden Sonra 4.bölümde Basit, kendisine kalan mirası alabilmek için artık evlilik yapmak zorundadır. Annesi bu konuda kendisine baskı kurar. Bu baskı sırasında Basit, Ayşe ile evlendiği yalanını söylemek zorunda kalır.

Banu ise sevdiği adamın düğününe gider. Bu durum Banu’yu duygusal olarak çok yıpratır. Diğer tarafta Basit söylediği yalanı gerçeğe döndürmek için Ayşe’nin evine gider. Annesi ile görüşür. Annesinin maddi isteklerini anlayan Basit, Ayşe’nin annesini ikna etse de Ayşe’yi evliliğe ikna edebilecek mi?

Aşka dair inancını kaybetmiş olan Basit ile fakirliğin pençesinde hayata tutunmaya çalışan Ayşe’nin dramatik aşk hikayesi “Senden Sonra” hafta içi her gün 13:10’da Kanal 7’de.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR