Sağlıklı yaşamın rehberi "Hayat Pusulası"

Sağlıklı yaşama dair önemli bilgiler veren program “Hayat Pusulası”, Diyetisyen Aynur Kumsel, Op. Dr. Erman Çekiç, Op. Dr. Defne Dağlar ve Prof. Dr. Meral Kozakçıoğlu Özekici’nin sunumuyla izleyici karşısına çıkıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2024 15:28 GÜNCELLEME 10.10.2024 15:34 MEDYA
Sağlıklı yaşamın rehberi "Hayat Pusulası"

Tıpta gelinen son nokta, doğru teşhis ve en modern tedavi yöntemleri, günlük hayatta sık sık karşılaşılan sağlık sorunları ve bunlara karşı çözüm önerileri “Hayat Pusulası” ile Kanal 7 ekranlarına geliyor.

Alanında uzman isimlerin bir araya geldiği program Hayat Pusulası, sağlıklı yaşamanın sırlarını izleyenleri ile paylaşıyor. Sağlıkla ilgili tüm merak edilenler, uzman konuklar eşliğinde Hayat Pusulası’nda cevaplanıyor.

Kadın hastalıkları, fizik tedavi ve rehabilitasyon, ortopedi ve travmatoloji gibi birçok alanda uzman isimlerin anlatımıyla gerçekleşen Hayat Pusulası, tıp alanında en güncel bilgileri ekranlara taşıyor.

Sağlıklı bir yaşam için doğru bilginin adresi “Hayat Pusulası” alanında uzman isimlerin sunumuyla hafta sonu 08.15’te Kanal 7 ekranlarında…

Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR