Gelin, 58. bölüm fragmanı yayınlandı! Yine heyecan fırtınası koparacak...

Kanal7 ekranlarının soluk soluğa izlenen dizisi Gelin, 58. bölümüyle heyecan fırtınası koparacak. Yaşadıkları zorlukların üstesinden gelmek için el ele veren Cihan ve Hançer’in aşka dönüşen öyküsü Gelin ile ekranlara geliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 11.10.2024 18:30 GÜNCELLEME 11.10.2024 18:39 MEDYA
Gelin, 58. bölüm fragmanı yayınlandı! Yine heyecan fırtınası koparacak...

Kanal7 ekranlarının soluk soluğa izlenen dizisi Gelin, 58. bölümüyle heyecan fırtınası koparacak. 

CİHAN, DUYDUKLARINA İNANAMADI!

Gelin'de Cihan, annesine torun isteyip istemediğini sorar. Mukadder, Hançer hariç herkesten olabileceğini söyler. Tüm bunların üzerine Beyza'nın hamile olduğunu öğrenen Cihan büyük şaşkınlık yaşar. Cihan ve Beyza defteri tekrar mı açılıyor?

58.Bölüm

Hançer ve Cihan tam her şeyi yoluna sokmaya başlamışken, Beyza bomba gibi bir haberle ortalığı karıştırır. Mukadder'in Hançer'den bebek istememesine sinirlenen Cihan, bir de Beyza'nın hamile olduğunu öğrenince ne yapacağını şaşırır. Cihan, bu durumu Hançer'e nasıl açıklayacak?

Aileleri için bir araya gelen Cihan ile Hançer’in sürprizlerle dolu öyküsü Gelin, hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında…

KAYNAK : Haber7
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR