Kalpazan'ın yıldızı Çağlar Ertuğrul'dan ortalığı sallayan açıklama! 'Kartal zaten sensin'

Show TV’de yayın serüvenine başlangıç yapacak olan Kalpazan dizisinin başroldeki ismi Çağlar Ertuğrul, yaptığı açıklamalarla sosyal medya gündemine oturdu.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2024 12:03 GÜNCELLEME 17.10.2024 12:03 MEDYA
Kalpazan'ın yıldızı Çağlar Ertuğrul'dan ortalığı sallayan açıklama! 'Kartal zaten sensin'

Teşkilat’ın ardından Kalpazan’la ekranlara dönüş yapmaya hazırlanan Çağlar Ertuğrul, bu kez yeni rolüyle ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Uğur Karaaslan’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Kalpazan’ın sürpriz ismi Çağlar Ertuğrul, izleyenleri yakından ilgilendirecek sözlere yer verdi.

Seyircisiyle buluşmak için sabırsızlandıklarının altını çizen Çağlar Ertuğrul, “Projenin sürprizi bol. Ben de en az seyirciler kadar heyecanlı ve meraklıyım. Kartal, yazım dilinde komedisi yüksek bir karakter. Canlandırması eğlenceli.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Kalpazan dizisindeki üstleneceği karakterle arasındaki benzerlikleri ve kurduğu bağı da sözlerine ekleyen Ertuğrul, “Sorun çözmeyi ve alttan almayı seven birisi Kartal. Buralarda benzerliğimiz olabilir. Senaryonun ve karakterlerin yazım dili aslında temiz ve açık. Beni tanıyıp bu işi okuyanlar "Kartal zaten sensin" dediler.” çıkışına imza attı.

Tüm bunların yanı sıra, “Kalpazan” dizisi için gün sayanlara özellikle şu mesajı verdi; “Sürprizlere açık bir hikaye. Durağan olmayan, bir anda şoke edici olaylar yaşatabilen bir kurgu dünyası sizleri bekliyor.” diyerek diziyle ilgili tüyolar vermeyi ihmal etmedi.

Saner Ayar’ın yapımcılığını üstlendiği ve senaryosunu ise Sema Ali Erol, Mahir Erol, Türküler Özgül ve Ayşenur Sıkı’nın kaleme aldığı Kalpazan 21 Ekim Pazartesi tarihinde yayın hayatına başlıyor.

O3 Medya imzalı projenin oyuncu kadrosunda ise Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı, Deniz Baysal’ın yer aldığı, Sarp Akkaya, Deniz Hamzaoğlu, İlker Kızmaz, Çağla Naz Kargı, İlker Yağız Selçuk ve Ali Seçkiner Alıcı ve Osman Alkaş gibi birbirinden iddialı isimler yer alıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR