Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık, Bilecik’te! Osmanlının temellerinin atıldığı şehir...

Sağlıklı yaşam önerileri ve tedavi yöntemleriyle ekranların sevilen ismi olan Op. Dr. Feridun Kunak'ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta; yöresel lezzetleri, yemyeşil doğası ve önemli tarihi geçmişiyle Bilecik'ten evlere konuk oluyor.

ABONE OL
GİRİŞ 18.10.2024 10:12 GÜNCELLEME 18.10.2024 10:12 MEDYA
Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık, Bilecik’te! Osmanlının temellerinin atıldığı şehir...

Tarladan, bahçeden, dalından ve toprağından toplayarak doğal besinlerin doğrudan kaynağına ulaşan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık bu hafta; çileği, acı biberi ve tandır ekmeğiyle Bilecik'in Çukurören köyünden izleyenlerinin karşısına çıkıyor.

Kunak ilk olarak, Osmanlı Devleti'nin önemli yapı taşlarından olan ahilik haftası kutlamalarına katıldı. Bilecik Valisi Sayın Şefik Aygöl'den ahiliğin tarihçesi ve kutlamalarına ilişkin detaylı bilgi alan Kunak, mehter marşı eşliğinde yapılan kutlamaları ekranlara taşıdı.

Programına Çukurören köyünü ziyaret ederek devam eden Kunak, köyün en önemli ürünlerinden olan kırmızı acı biber salçası yapımına bizzat eşlik etti. Sonrasında bel fıtığı olan bir hastaya alternatif tedavi yöntemleri uyguladı ve bu dertten muzdarip olan izleyicilere önemli tavsiyelerde bulundu. Kunak son olarak, çömlekçilik yapan bir esnafın yanına giderek bizzat kendi çömleğini yaptı, eğlenceli anlara imza attı.

Sağlıklı yaşama dair pratik bilgi ve tedavi yöntemleri sunan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık” her Cumartesi 13:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR