Kanal 7'den Rüzgarlı Tepe ve Esaret dizisi hakkında flaş karar! Herkes bunu konuşuyor

Kanal 7, büyük bir merak ve heyecanla takip edilen Rüzgarlı Tepe ve Esaret dizileri hakkında flaş bir karara imza attı. Alınan karar doğrultusunda; Esaret dizisi hafta içi saat 21.15’te, Rüzgarlı Tepe dizisi hafta sonu 19.00’da yayınlanacak.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2024 10:11 GÜNCELLEME 21.10.2024 10:11 MEDYA
Kanal 7'den Rüzgarlı Tepe ve Esaret dizisi hakkında flaş karar! Herkes bunu konuşuyor

Cemre Arda ve Gökberk Yıldırım’ın başrollerini üstlendiği Kanal 7’nin ilgiyle seyredilen günlük dizisi Rüzgârlı Tepe ile Esaret’in yayın saatinde değişiklik yapıldı.

Rüzgârlı Tepe iddialı oyuncu kadrosu ve güçlü konusuyla hafta içi izleyenleri ekrana kilitliyordu. Cemre Arda ile Gökberk Yıldırım’ın Zeynep ve Halil rolleriyle kameralar karşısına geçtiği dizinin yayın saati kanal ani bir kararla değiştirdi. 26 Ekim tarihi itibariyle hafta sonuna alınan Unik Film ile Rains Pictures’ın imzalı dizi artık Esaret’in yayın saati olan hafta sonu 19.00’da yayına girecek.

Öte yandan alınan yeni karara göre Esaret dizisi de bundan böyle hafta içi saat 21.15’te izleyici kitlesiyle buluşacak. Kanalın yeni yayın planının reyting yansımasının nasıl olacağı da şimdiden merak konusu haline geldi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR