Murat Yıldırım’ın yeni dizisi Gizli Bahçe'ye çok konuşulacak transfer! Ünlü futbolcu geliyor

Murat Yıldırım'ın 'Demir Akçınar' karakteriyle kameralar karşısına geçtiği Gizli Bahçe dizisine Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Semih Kılıçsoy transfer edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2024 11:24 GÜNCELLEME 21.10.2024 12:07 MEDYA
Murat Yıldırım’ın yeni dizisi Gizli Bahçe'ye çok konuşulacak transfer! Ünlü futbolcu geliyor

Recai Karagöz'ün yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen TMC Film imzalı Gizli Bahçe dizisinde transferleri ardı arkası kesilmiyor. Erol Avcı'nın yapımcılığını üstlendiği ve her Salı akşamı yayına giren Gizli Bahçe dizisine Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Semih Kılıçsoy geliyor.

Emre Özdür ile Hazar Kozice'nin senaryosunu kaleme aldığı Gizli Bahçe dizisine katılan Semih Kılıçsoy'un oynayacağı rol belli oldu. Senaryo gereği Demir, Nazlı ve Memo karakterleri Beşiktaş stadına gidip Semih Kılıçsoy'la tanışacaklar.

15 Ekim tarihinde yayın hayatına merhaba diyen ve çekimlerinin bir kısmı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Fas'ın Marakeş şehrinde yapılan Gizli Bahçe dizisinde Murat Yıldırım ve Ebru Şahin başrolleri paylaşıyor.

Gizli Bahçe Dizisinin Konusu Nedir?

Nazlı, oğlu Memo’yla yaşayan yoksul, bekar ve genç bir annedir. Memo’nun güçlü ve zengin amcası Demir Akçınar, vefat eden abisinin bir oğlu olduğunu öğrenince Memo’ya sahip çıkmak için peşlerine düşer. Nazlı’nın mesleğini öğrendiği anda, yeğeninin böyle bir kadının yanında büyümesine izin vermeyecektir. Memo’yu alabilmek için büyük bir savaş başlatır.

Kendini bu mücadelenin içinde bulan Nazlı aslında Demir’in düşündüğü gibi biri değildir, daha büyük bir sırrı vardır. Nazlı ve Demir, Memo’nun iyiliği için savaşırken Akçınar ailesinin oyunları, yıllardır saklanan sırlar ve geçmişten gelen gölgeler onların bu savaşını daha da içinden çıkılmaz bir hale getirecektir.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR