Röportaj Adam'dan yardım çağrısı!

Son dönemde yaptığı dizi ve filmlerle adından sıkça söz ettiren Röportaj Adam rumuzlu Mahsun Karaca, "Cihangir Kennedy" lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni için yardım çağrısında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 22.10.2024 00:17 GÜNCELLEME 22.10.2024 00:18 MEDYA
Röportaj Adam'dan yardım çağrısı!

Sosyal medyaya düşen sıra dışı videoları ile gündeme gelen Cihangir Kennedy,  "Amerika'nın sahibi" ve "Kennedy'nin oğlu" gibi ifadelerle geniş bir hayran kitlesi oluşturmuştu. Mahsun Karaca, Cihangir Kennedy olarak bilinen sosyal medya fenomenini ziyaret ederek kötü haberi duyurdu.

Sosyal medya kullanıcıları onu Cihangir Kennedy olarak biliyor çünkü kendini tanıtma şekli öyle. Kendisi Amerika'nın sahibi, 3301'in kendisi ve Kennedy'nin oğlu gibi tanıtmıştı. Elbette bütün bunların hiç bir gerçekliği yok ama Cihangir Kennedy videolarıyla sevildi.. Karaca, Cihangir Kennedy'nin uyuşturucuya alıştırıldığını söyledi ve yardım çağrısında bulundu.

Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR