Kirli Sepeti hakkında geri dönüşü olmayan karar! Yayından kaldırılmasının asıl nedeni...

Reytinglerde hedeflenen seviyeye gelemeyen ve ikinci sezonda umduğunu bir türlü bulamayan Kirli Sepeti dizisinin yayından kaldırılmasına karar verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.10.2024 09:32 GÜNCELLEME 23.10.2024 09:32 MEDYA
Kirli Sepeti hakkında geri dönüşü olmayan karar! Yayından kaldırılmasının asıl nedeni...

Beklediği ilgiyi yakalayamayan ve reytinglerde rakiplerinin gerisinde kalan Kirli Sepeti projesi hakkında beklenmedik bir karar alındı. İkinci sezonda kan kaybetmeye başlayan Kirli Sepeti projesinin yayın hayatına sona ereceği öğrenildi.

Bilindiği üzere Kirli Sepeti projesinin geçen sezon sonu ekran macerasının bitirilmesine karar verilmiş fakat daha sonra ancak daha sonra projeye yurt dışı satışının da etkisiyle bir şans daha verilmişti.

2.sezonda reyting savaşında yenik düşen dizinin final tarihi izleyici kitlesiyle paylaşıldı. Ece Erdek Koçoğlu'nun yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Medyapım imzalı “Kirli Sepeti” bu hafta ekrana gelecek 40.bölümde final yapacak. Fatih Aksoy'un yapımcılığını üstlendiği projenin başrollerini Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun paylaşıyor.

Kirli Sepeti Dizisinin Konusu Nedir?

İstanbul'un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını konu edinen dizide; yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki büyük uçuruma da tanıklık ediyoruz. Aşkın, sırların, yalanların ve bütün bunlara inat sırt sırta vermiş üç kadının; bazen ağlatan, bazen de güldüren hikayesini izleyeceğiz Kirli Sepeti'nde...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR