Esaret 386.bölüm fragmanı: Hira, Afife’ye rest çekiyor! Orhun nasıl tepki verecek?

Esaret 386.bölüm fragmanında Afife, Hira'ya iyice yüklenir. Hira'ya sürekli iş veren, nefes bile aldırmayan Afife, en sonunda el kaldırmaya kalkınca Hira o eli tutar ve tokat gibi cevabı yapıştırır. Olanlara şahit olan Orhun, bu duruma nasıl tepki verecek?

ABONE OL
GİRİŞ 22.10.2024 13:29 GÜNCELLEME 22.10.2024 13:29 MEDYA
Esaret 386.bölüm fragmanı: Hira, Afife’ye rest çekiyor! Orhun nasıl tepki verecek?

Esaret 386.bölümde Orhun'a bey şeklinde hitap eden ve mesafesini koruyan Hira, Afife'nin baskılarına maruz kalsa da özsaygısından taviz vermez. Eski kaynana Afife, acımasız tavırlarının yanında bir de Hira'ya el kaldırmaya kalkar fakat beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. Afife'nin elini tutan Hira, buna asla izin vermeyeceğini söyleyerek rest çeker. Orhun, Hira'nın bu çıkışı karşısında ne yapacak?

Yayınlandığı ilk günden bu yana izleyicilerini ekrana kilitleyen Esaret, heyecan dolu üçüncü sezonuyla sevenleriyle buluşuyor. Müebbet hapis cezasına çarptırılan Orhun ve hayatının aşkına yeni kavuşmuşken ayrı düşen Hira’nın özlemle yoğurulan hikayesi Esaret, Kanal 7 ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR