İbrahim Tatlıses'ten bomba çıkış: Herkesi ifşa edeceğim

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, açtı ağzını yumdu gözünü. 'Ben iyi bir babayım. Bir tanesi hariç bütün çocuklarıma elimden geleni yaptım' diyerek çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 23.10.2024 08:46 GÜNCELLEME 23.10.2024 09:14 MEDYA
İbrahim Tatlıses'ten bomba çıkış: Herkesi ifşa edeceğim

İbrahim Tatlıses, İdo Tatlıses ve Derya Tuna ile Murat Öztürk'ün sahibi olduğu Zekeriköy'deki mekana gitti. Tatlıses'e oğlunun bir röportajında "Ben adamlığı babamdan öğrendim" sözleri soruldu.



Tatlıses açıklamasında, ''Adam olduğu için öğrenmiş İdo, adamdır. Ben iyi bir babayım, bütün evlatlarıma karşı. 72 yaşındayım köpek gibi çalışıyorum. Babadan bir şey getirmedim. Köpek gibi çalıştım. Her şeyi Allah verdi. Halkın adamıyım. Türküm, Türk olduğum için de iftihar ediyorum Ben mağaradan geldim ve aslımı hiç inkar etmedim. '' ifadelerini kullandı.

Miras yüzünden küs olduğu kızı Dilan Çıtak ile ilgili ise şöyle konuştu:

"Üç kızım var. Dördüncüyü saymıyorum. Hiçbiri ahlaksız değil. Ben tüm evlatlarıma karşı iyi bir babayım, bir kişi hariç. Ben babamdan bir şey getirmedim, Allah verdi."

'HAYATIM 5 SEZON DİZİ OLUR'

Tatlıses, “Hayatınızın film yapılmasını ister misiniz?” sorusuna, “Benim hayatımda o kadar insan var ki... Öyle bir saate sığmaz yaşadıklarım. Beş sezon dizi olur, ben tarihim” yanıtını verdi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR