Haberler arka arkaya verildi, izleyenler şokta! Ayazın Sonu Güneş de yolun sonuna geldi

Özgür Pak ve Özdemir Göksel Aydın'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Mednova imzalı Ayazın Sonu Güneş, final yapan diziler kervanına katılıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 25.10.2024 08:58 GÜNCELLEME 25.10.2024 08:58 MEDYA
Haberler arka arkaya verildi, izleyenler şokta! Ayazın Sonu Güneş de yolun sonuna geldi

Dilek Aydoğdu Kaya ve Sabri Saydam'ın senaryosunu kaleme aldığı Ayazın Sonu Güneş dizisinden ekran başındakileri hayal kırıklığına uğratacak haber geldi

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün izleyici kitlesinin karşısına geçen “Ayazın Sonu Güneş” projesinin yayından kaldırılmasına karar verildi.

Başrollerini Birand Tunca ile Hira Koyuncuoğlu’nun üstlendiği dizinin 75. bölümde ekran macerasının sona ereceğinin bilgisine ulaşıldı. Güçlü oyuncu kadrosu ve iddialı konusuyla tüm dikkatleri üzerine çeken Ayazın Sonu Güneş dizisinde Suat Sungur, Gökçe Yanardağ, Sema Öztürk ve Neslihan Acar gibi isimler de yer alıyordu.

Öte yandan Kanal D’de ekranlarında Pazartesi akşamlarına damgasını vuran “Güzel Aşklar Diyarı” dizisi de bu hafta aldığı düşük reytingler üzerine 6.bölümde yayın hayat sona erecek.

Güzel Aşklar Diyarı Dizisinin Konusu Nedir?

Güneş, üniversiteden yeni mezun olmuş, idealleri için Londra’ya gitmek üzere olan genç bir kadındır. Kardeşinin bir iftira sonucu hapse girmesiyle tüm hayallerinden vazgeçmek zorunda kalır. Kardeşinin içine düştüğü cehennemden kurtarmaya yemin eden Güneş, bu duruma sebep olduğunu düşündüğü Ayaz’ın hayatına sızar. Ayaz, mirasçısı olduğu holdingi ve sevdiklerini korumaya çalışırken sebep olduğu büyük hatanın bedelini aşkla ödeyeceğinden habersizdir.

Yıllarca kalbine ördüğü duvarların ardında yaşamaya alışmış olan Ayaz, Güneş’in varlığı ile bu duvarları yıkarken, Güneş, hisleri ve intikamı arasında kalmaktan kurtulamaz. Sırlarla örülmüş bir yolculuğun içinde bir savaş verecek olan Ayaz ve Güneş’in kurtuluşları da esaretleri de aşk olacaktır.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR