Gönül Dağı 151.bölüm fragmanı: Selma yaşamını yitirecek mi? Ölümle burun buruna geliyor

TRT1'in reyting rekorları kıran projesi Gönül Dağı 151.bölüm fragmanında yürekleri ağza getiren bir olay meydana geldi. Bebeğini kucağına almak için gün sayan Selma'nın birdenbire fenalaşması sevdiklerine korku ve panik yaşattı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.10.2024 15:43 GÜNCELLEME 28.10.2024 15:43 MEDYA
Gönül Dağı 151.bölüm fragmanı: Selma yaşamını yitirecek mi? Ölümle burun buruna geliyor

Her bölümü ayrı heyecana sahne olan Gönül Dağı 151.bölüm fragmanında tüyleri diken diken eden bir olay yaşandı. Zor bir süreçten geçen Selma'nın sağlık durumu başta Taner olmak üzere sevdiklerinin korkuya kapılmasına neden oldu.

Hiç beklenmedik bir anda fenalaşan Selma'nın bebeğini kaybedip kaybetmeyeceği akıllarda soru işareti bıraktırdı. Günlerdir uyku problemi çeken Selma, 'Hadi gidelim de geç kalmayalım, gitmezsek ayıp olur' dedikten sonra bayılması yeni bir krize davetiye çıkardı.

Gönül Dağı'nda üstlendiği 'Selma Çiçek' karakteriyle seyircilerin gönlünü fetheden Melis Sevinç'in ayrılıp ayrılmayacağı Cumartesi günü yayına girecek yeni bölümde netlik kazanacak.

Bilindiği üzere Melis Sevinç oyunculuk kariyerinde Gönül Dağı'nın yanı sıra Sanki Her Şey Biraz Felaket, Hayaller ve Hayatlar ve Zalim İstanbul gibi iddialı projelerde kameralar karşısına geçmişti.

Ferhat Eşsiz'in yapımcısı olduğu, Yahya Samancı'nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Köprü Film imzalı Gönül Dağı 151.bölümüyle 2 Ekim Cumartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1 ekranlarında izleyici kitlesiyle buluşacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR