Kuruluş Osman'a 2 beklenmedik isim geliyor! Kim olduklarını öğrenince şaşıracaksınız

Her bölümü ayrı heyecana sahne olan Kuruluş Osman’ın 176. bölümünde başarılı oyuncular Murat Göçmez Cerkutay’ın kardeşi ‘Altuga’ ve Devrim Saltoğlu Moğol Komutan ‘Ulugan’ karakterleriyle dahil oluyorlar.

ABONE OL
GİRİŞ 29.12.2024 17:15 GÜNCELLEME 29.12.2024 17:16 MEDYA
Kuruluş Osman'a 2 beklenmedik isim geliyor! Kim olduklarını öğrenince şaşıracaksınız

Görkemli prodüksiyonu, soluk kesen hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla altıncı sezonunda da seyircisini ekran başına kilitleyen ‘Kuruluş Osman’ oyuncu kadrosuna yaptığı flaş transferlerle de adından söz ettirmeye devam ediyor. ‘Kuruluş Osman’ kadrosuna son olarak başarılı oyuncular Devrim Saltoğlu ardından Murat Göçmez de dahil oldu.

KURULUŞ OSMAN DİZİSİNE PEŞ PEŞE TRANSFER!

Murat Göçmez, dizinin Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümünde Cerkutay’ın kardeşi ‘Altuga’ karakterine hayat verecek. Moğol komutanı Ulugan’ın sadık hizmetkarı, acımasız ve kindar bir savaşçı olan Altuga; kardeşi Cerkutay’ın Osman Bey’in tarafına katılmasını büyük bir utanç olarak kabul eder ve bu ihanetin hesabını sormak için Anadolu topraklarına, Uçlara gelir.

Altuga’nın Anadolu topraklarına gelişinin ardından, Cerkutay ile arasında yaşanacak gerilimli ve aksiyon dolu mücadeleler, dizinin yeni bölümlerinde izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Altuga’nın geçmişinden gelen yaralarını, intikam arzusunu ve savaşçı kimliğini izleyicilere derinden hissettirecek.

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ'a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman', atv ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR