Gönül Dağı 6.sezon için seyirciyi ters köşeye yatıracak bir isim geliyor!
Aile temalı hikayesiyle geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Gönül Dağı kısa bir sezon arası vermişti. Altıncı sezon hazırlıklarına hız kesmeden başlayan projede yeni sezon öncesi oyuncu kadrosunda bazı değişiklikler yapıldı. Gönül Dağı 6.sezona taze bir soluk getirecek sürpriz bir ismin ekibe dahil edildiği duyuruldu.
ABONE OLTRT 1’in Cumartesi akşamlarına damga vuran sevilen projesi Gönül Dağı, altıncı sezonuyla Eylül ayında izleyicisiyle yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Beş sezondur ekran yolculuğunu başarıyla sürdüren Gönül Dağı, yeni sezonla beraber önemli bir değişikliğe de sahne olacak. Yönetmen koltuğu, bu sezon itibarıyla Ozan Uzunoğlu’na emanet ediliyor.
GÖNÜL DAĞI'NA EMRAH KAMAN GELİYOR!
Yeni dönemde oyuncu kadrosuna dikkat çeken transferler yapan Gönül Dağı, geçtiğimiz günlerde Bülent Şakrak’ın ekibe katıldığını duyurmuştu. Şimdi ise bir sürpriz isim daha Gönül Dağı hanesine adını yazdırdı. Hem senarist hem de oyuncu kimliğiyle tanınan Emrah Kaman projeyle sözleşme imzaladı. Kaman, hikayeye Taner’in (Berk Atan) teyzesinin oğlu Kadir karakteriyle giriş yapmaya hazırlanıyor.
Ay sonuna doğru sete çıkması planlanan dizi, altıncı sezonun ilk bölümüyle Eylül’ün ikinci haftasında TRT 1 ekranlarında yayın hayatına kaldığı yerden devam edecek.
Bilindiği üzere Emrah Kaman oyunculuk kariyerinde Adım Başı Kafe, Aile Şirketi, Deli Aşk, Kaçma Birader, Kardeş Payı, Hadi İnşallah, İbreti Alem ve Güneydoğu'dan Öyküler - Önce Vatan gibi projelerde boy göstermişti.