İbrahim Tatlıses: Dolandırıldım! Her şeyimi çaldılar
Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, Kızı Dilan Çıtak ve oğlu Ahmet Tatlı ile yaşadığı probleme ilişkin çok sert açıklamlarda bulundu. Ünlü türkücü dolandırıldığını iddia etti.
ABONE OLÜnlü türkücü İbrahim Tatlıses, Moskova konseri dönüşü İstanbul Havalimanı’nda açıklamlarda bulundu. İbo Show’la yeniden ekranlara döneceğini belirten Tatlıses, çekimlerin yakında başlayacağını açıkladı. Kızı Dilan Çıtak ve oğlu Ahmet Tatlı ile yaşadığı problem hakkında konuşan ünlü sanatçı çok sert ifdeler kullandı.
"DOLANDIRILDIM, PARAMI ÇALDILAR"
TV100'de yer alan habere göre, kızı Dilan Çıtak ile uzun süredir sorunlar yaşayan İbrahim Tatlıses, Bodrum’da 2024 yılında yaşanan olayda kızının kendisini kumadan fırlatması silah sayılmış, şikayetini geri çekse de kamu davasına dönen süreçte ifade vermek için adliyenin yolunu tutmuştu.
Adliyede kızı Dilan Çıtak’tan şikayetçi olduğu öğrenilen Tatlıses, konuyla ilgili olarak çok sert açıklamalarda ve iddialarda bulundu.
Ünlü sanatçı, “Ben dolandırıldım, paramı çaldılar, her şeyimi çaldılar. Bunun için şikayetçi oldum" dedi.
"MEZARIMA GELDİKLERİNDE YUH ÇEKSİNLER!"
Daha önce vasiyetini açıklayan İbrahim Tatlıses’ e “Onlar kendilerini biliyorlar. Biri erkek, biri dişi” dediği sözleri hatırlatıldı.
Kızı Dilan Çıtak ve oğlu Ahmet Tatlı’yı işaret eden ünlü sanatçı, kararının değişmediğini belirterek, “Herkes kendini biliyor. Mezarıma da geldiklerinde yuh çeksinler.