Altaylı: Ahmet Kaya 'şerefsiz' sözünü kullandı
Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, Ahmet Kaya'yla ilgili olarak gazetelerde çıkan manşetleri değerlendirdi. Ahmet Kaya'nın Türkiye'den ayrılırken 'Şerefsizler' sözünü kullandığını söyledi.
ABONE OL
GİRİŞ 24.11.2010 12:40
GÜNCELLEME 24.11.2010 12:40
MEDYA
Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, Habertürk televizyonunda Hayatın İçinden programına katıldı. Altaylı Ahmet Kaya ile ilgili köşe yazarları arasında geçen tartışmaları değerlendirdi.
Altaylı, Hürriyet gazetesi'nde Ahmet Kaya için 'Vay şerefsiz' manşetiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Altaylı Ahmet Kaya'nın Fransa'ya giderken yanında bulunan Kürt bir aydınla görüştüğünü belirterek Kaya'nın Türkiye'den ayrılırken 'şerefsizler' sözünü kullandığını aktardı.
Bu sözlerin doğru olduğunu ancak Kaya'nın bu sözleri kullandıktan sonra hemen pişman olduğunu neden böyle bir söz kullandığını sorguladığını da belirtti.
KAYNAK : Haber7