Ünlü futbolcunun kızı olduğunu en son söyledi
Üç büyükler ve A Milli takımımızdayıllarca forma giyen Boşnak futbolcu Saffet Sancaklı'nın kızı Duygu Sancaklı, "Kim Milyoner İster" yarışmasında babasının kim olduğunu son anda söyledi. 30 bin TL kazanan ve 4 dil bilen Duygu Sancaklı'nın ülkesinin kahraman lideri Aliya İzzetbegoviç'i bilmemesina şaşıran Kenan Işık; "Keşke sormasaydım" dedi.
ABONE OLEkranın ilgiyle izlenen yarışmalarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster'in ilginç bir konuğu vardı, geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde. Yarışmadan 30 Bin TL ile ayrılan Duygu Sancaklı'nın asıl özelliği yarışmanın son dakikalarında ortaya çıktı...
İşte o ilginç anlar...
Kenan Işık’ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Duygu Sancaklı, kendini tanıtırken Koç Üniversitesi ekonomi bölümü son sınıf öğrencisi olduğunu ve stüdyoya kuzenleriyle birlikte gittiğini söyledi.
İlk gece sekizinci soruda kadar ulaşan Duygu Sancaklı, yarışmanın süresi dolunca bir sonraki güne kaldı. İkinci gün de yarışmaya devam eden 22 yaşındaki Duygu Sancaklı, o bölümde kendisiyle ilgili gerçeği açıkladı.
Kenan Işık’ın "Siz Bosnalıyım diyince aklıma geldi. bir futbolcu var, Saffet Sancaklı, o da Bosnalıydı" sorusuna, Duygu Sancaklı, "evet babam" diye yanıt verdi.
Kazandığı parayı yüksek lisans eğitimi için harcamak isteyen Duygu Sancaklı, 60 bin liralık sorunun yanıtını bilmediği için, 30 bin liralık çeki alarak yarışmaya veda etti. Bu arada Kenan Işık’ın yarışma dışı sorduğu "Aliya İzzetbegoviç kimdir diye sorsam bilir misiniz?" sorusuna da "hayır" diye yanıt verdi.
Kenan Işık’ın sorduğu Aliya İzzetbegoviç, Yugoslavya’nın dağılma sürecinde Bosna Hersek’in kurucu başkanı ve Sırp Milliyetçilerine karşı verilen iç savaşta Bosnalıların önderiydi.
Hürriyet