Kömürcü'den Peker açıklaması

Milliyet'in manşetten duyurduğu Sedat Peker ile Güler Kömürcü arasındaki telefon kayıtları hakkında yazı yazan Kömürcü, 'Bu bir saldırı, ben hiç kimseye hesap vermem' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.06.2005 14:55 GÜNCELLEME 07.06.2005 14:55 MEDYA
Kömürcü'den Peker açıklaması

Milliyet gazetesi bir kaç gün önce Akşam yazarı Güler Kömürcü ile Sedat Peker ile yaptığı telefon görüşmesinin ayrıntılarını haber yapmıştı. Haberde Güler Kömürcü ile Sedat Peker arasında özel bir ilişki var olduğu izlenimi verilmişti.Güler Kömürcü ise  yaptığı bir açıklama ile Milliyet gazetesi aleyhine ve telefon konuşmalarını veren yetkileler hakında suç duyurusunda bulunmuştu.


İşte Kömürcü bugün Akşam gazetesinde bu iddialara cevap verdi.


Ey Güler KÖMÜRCÜ, sen kalkıp da 'ülkenin üzerinde hesaplar yapan malum güç odaklarını-lobileri korkmadan deşifre eder misin, sen kalkıp da dünyanın en etkili Katolik teşkilatıyla konuşup onların verdiği mesajlara alkış tutar, 'Masonik örgütler Hıristiyan ve Müslüman alemini birbirine düşürmeye çalışıyor' açıklamasını manşetten yazar mısın, sen kalkıp da 'milliyetçi-imanlı duruşunla en önde yürür-mücadele eder misin, sen kalkıp da 1 ay önce 'Türkiye'me salaklar ülkesi diyen Amerikalı gazetecinin Ankara'daki -özel- ilişkilerini deşifre eder misin, sen Bilderberg, SOROS ve benzer güçlerin hakkında korkmadan okuruna bilgi aktarır mısın, sen kalkıp da yolsuzluklar hakkında kitap yazar mısın? YAZARIM... O halde malum birileri de senin tüm bu yazdıklarını 'NOT' alır ve uygun zamanı gelince 'belden aşağı' vurur, döver, tokatlarlar, sen dik durmaya devam etsen de kimin umrundasın?!. Akılları bulandırmaksa amaç-bulanır işte böyle. (Ki bu ilk yediğim dayak da değil...)

Evet, bu olanları bekliyordum, 'beşinci kol faaliyeti kapsamında benim gibi dik duruşlu, milli çizgisi, vatan aşkı, mücadele hırsı ve de Allah sevgisi olan kişilere her zaman saldırılır; kimimize karizma-imaj operasyonu yapılır yani kamunun sevdiği-saydığı kişinin saygınlığına 'örtülü operasyon yapılır, hakkında gözden düşürücü haberler yayınlanır, kitlenin o kişiye yüklediği imaj ne ise, direkt o imaj sarsılır. (Kimimize ise; bakınız bir diğer mağdur örneğe, değerli kalem Nihat GENÇ'in başına gelenlere, O'na farklı bir yol kesme operasyonu yapıldı)

Kamuoyu nedense 'şimdi durduk yerde 2 sene önceki konuşmalar niye yayınlandı, Güler son zamanlarda hangi kurbağaları ürküttü, bugünlerde yoksa bazı özel dosyalar üzerinde çalışıyor da birileri önceden ilk kurşunu atan mı olmak istedi' diye sorgulamaz ise olacağı budur, beşinci kol faalliyetlerini yapanlar amacına ulaşır.

Hepsinden önemlisi, Güler veya X bey ya da X hanım gazeteci, şayet 'uyuşturucu kullanıyor ya da satıyorsa, bölücü bir faaliyet kapsamında işler çeviriyor-ilişkiler kuruyorsa, rüşvet yiyorsa, ilişkilerini yasadışı maddi menfaate çeviyorsa, evet, bu takdirde MANŞET' de olur, vicdanlarda linç de edilir, kanuni olarak cezasını da fazlasıyla ödemek zorundadır. Ve ben Güler KÖMÜRCÜ vatanımın bölünmez bütünlüğüne zarar verici yasadışı faaliyette bulunmadığım, uyuşturucu ve benzeri kötü alışkanlıklarım olmadığı, rüşvet yemediğim müddetçe, yani kanuni 'SUÇ oluşturmayacak 'sıradan insani konuşmalarımdan' ötürü HİÇ kimseye hesap vermem-VERMEYECEĞİM de. Bu arada meraklısına; telefonun diğer ucundaki şahıs da benim için ima edilen manada hiçbir özel anlam taşımamaktadır-taşıyamaz-taşımayacak, tüm bu çabalar itibara saldırının bir parçasıdır NOKTA. Ben günlük telefon trafiğimde (ki son 7 yıldır dinlendiğimi varsayıyorum dolayısıyla da bunun farkında olarak-gayet şeffaf yaşayıp-konuşuyorum) gayet kendinden emin, HAK bildiğimi, imanla-inançla -okumaya-yazmaya devam ediyorum, tek başıma da kalsam aynı mücadelede devam e-de-ce-ğim, takdir sadece 'tek yüce makamın'dır.

Meğer birilerini ne kadar korkutmuşum ki beni bu kadar büyüttüler! Bu ne derin hesapmış, hesabı şaşırdılar, güya beni gözünden düşürüp, hafif meşrep görüntüsü verip, 'sizin mert-milli gazeteciniz bu işte' mesajını ambalajladıkları 'inandıklarınıza saldırı operasyonu' yaptılar. Ben beklediğim için bunları fazla şaşırmadım, şaşkınlığım, neden birileri çıkıp da, 'uyuşturucu-rüşvet-bölücü faaliyet' dışında kişinin 'günlük-sıradan insani diyalogları' (bu konuşmaların kiminle olduğu da -suç teşkil etmediği müddetçe- kimseyi ilgilendirmez) neden böyle büyütülür (bahse söz konusu olan konuşmada 'Yahudi lobilerini kızdıran İsa'nın Çilesi' filmi hakkındaki kritiklerimi de özellikle tekrar okuyun lütfen, nedense bu bölüme profesyonel bir cımbızlama yapılmış) ki bunlar asla haber konusu değildir. Ayrıca... Suç içermeyen konuşmaları 'kim niye dava dosyasına koyar, devletin gizli olması gereken bilgileri nasıl olur da basına sızar' diye de nedense az kişi soruyor. Tamam, ben sizin bilinçlenmeniz adına 'kurban' edileyeyim, kabulum, ama siz ne olur bilinçlenin, sorgulayın ey okur.

Türk Ceza Kanunu'na göre yapılması gereken ortada. Güler KÖMÜRCÜ dün sonsuz güvendiği Türk Adaleti'ne, yargıya teslim etti birilerini ve de her daim tam teslimiyetle bağlandığı HAK'ka, ALLAH'a (C.C) 'O'nun ilahi adaletine kırılan kalbinin suçlularının bulunmasını havale etti. Adalete teslim olduktan sonra artık tek kelime konuşmaya gerek yok. 2 gündür sayısız TV-gazeteden aradılar, başta HÜRRİYET'te köşesine beni konuk etmek isteyen sevgili Ayşe ARMAN olmak üzere, tüm değerli meslektaşlarıma 'hassasiyetlerinden dolayı' teşekkür ediyorum, diyorum ki; 'Bu konu en önemli makamların takibindedir artık, ben de o yüce makamlara tam teslimim, bekleyelim, görelim... Mevlam neylerse güzel eyler.

Şimdi meraklılarına yeni not olma nedenleri oluşturmaya devam edelim. (Korkusuz kişi dayakla uslanmaz-sevgiyle uslanır ama anlayan yok) İlginç bir haberi paylaşalım, önceki gün Gürcistan'da yumurta atıp-öfkeli protestoyla kovulan BAY SOROS yarın Türkiye'ye geliyor. Şimdi, pazar günü-SABAH'ta okuduğum habere bakalım; 'SOROS'u yumurtayla kovdular. 8 Haziran'da 50 yatırımcı ile Türkiye'ye gelecek olan ünlü spekülatör George Soros, Gürcistan'da yumurta atılarak protesto edildi. Açık Toplum Vakfı'nın Gürcistan Şubesi'nin 10'uncu kuruluş yıldönümü sebebiyle Tiflis'te bulunan George Soros, Gürcü milliyetçiler tarafından protesto edildi. Ellerinde 'Soros Evine Dön' ve 'Gürcistan'ın Soroslaştırılmasına Hayır' yazılı dövizler taşıyan göstericiler, Soros'a yumurta fırlattı. Göstericilerden Georgy Kervalishvili, 'Soros, Gürcistan ekonomisini kontrol etmek istiyor. Amacı bizi kirli para işlerinde kullanmak' diye konuştu. Milliyetçi Gürcüler, para sihirbazı olarak nitelendirilen Soros'u ülke üzerinde oyunlar oynamakla suçluyor. 2003'te Gürcistan'daki muhalefeti iktidara taşıyan ayaklanmaları kışkırtmakla suçlanan Soros 8-10 Haziran tarihlerinde Quantum Fonu'na yatırım yapanları yarın Türkiye'de ağırlayacak. Başbakan Erdoğan ile de görüşmek isteyen Soros, İstanbul ve Ankara'da temaslarda bulunacak'

Paylaşmaya 'not almaya-not vermeye' hep beraber devam edeceğiz efendim.