O belediyede personel alımı başladı! KPSS gerekmiyor: İşte müracaat koşulları

O belediyede personel alımı başladı. Başvuru şartlarında KPSS gerekmiyor. İşte müracaat koşulları

ABONE OL
GİRİŞ 11.10.2024 14:45 GÜNCELLEME 11.10.2024 14:46 MEMUR
O belediyede personel alımı başladı! KPSS gerekmiyor: İşte müracaat koşulları

Adana Seyhan Belediyesi, 75 beden işçisi alımı için ilan yayımladı. Gerekli başvuru şartları, son başvuru tarihi gibi detaylar merak ediliyor. Adaylar, başvuruları belirtilen tarihlerde e-post yoluyla yapması gerekmektedir. Ayrıca bu ilan için KPSS gerekmiyor.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Adana Seyhan Belediyesi, Seyhan İmar İnşaat Kültü Sağlık Ticaret A.Ş. bünyesinde geçici ve kısmi olarak çalışmak için 75 beden işçisi alımı yapacağını duyurdu. 

Alınacak personeller haftanın belirli günlerinde part time (yarı zamanlı) olarak çalışacak. Gerekli pozisyonun çalışma saatleri ise 08.00 ila 13.00 arasında olacaktır.

İşte detaylı bilgiler:

Meslek Adı: Beden İşçisi

Açık İş Sayısı: 75 

Çalışma Şekli: Geçici/Yarı Zamanlı (Part-Time)

Çalışma Adresi: Meydan Mah. Bakım Yurdu Caddesi, No:171/301 Seyhan/Adana

ŞARTLAR NELER?

İlana başvuruda bulunacaklar şartların neler olduğunu merak ediliyor. Şartlar arasında öncelikle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması gerekmektedir. Buna ek olarak adayların devletin güvenliğine karşı suçlar ile Anayasa düzenine ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkum olmaması şartı aranıyor.

İşte gerekli şartlar;

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak.

  • Afla uğraşmış olanlar bile devletin güvenliğine karşı suçlar ile Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkum olmamak.

  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

  • Haftanın belirli günleri part-time olarak çalışabilecek durumda olmak

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular 11 Ekim 2024 ile 12 Ekim 2024 tarihleri arasında olacaktır. Başvurular sadece e-post yoluyla gerçekleştirilecektir. Özgeçmişler (CV) info@seyhanimar.com adresine gönderilecektir.