Genel seçime doğru

AK Parti Mersin milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında yaptıkları ziyaretlerde destek istedi. 

ABONE OL
GİRİŞ 03.10.2015 09:37 GÜNCELLEME 03.10.2015 09:37 GÜNCEL
Genel seçime doğru

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre milletvekili adaylarından Yılmaz Tezcan, Silifke ilçesinde sürdürdüğü seçim çalışmalarında Silifke Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, tedavi gören hastaların ve sağlık çalışanlarının sorun ve taleplerini dinledi. 

Tezcan daha sonra ilçe teşkilatıyla birlikte Nakliyeciler Kooperatifi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. 

Kentin dört bir yanını gezdiklerini kaydeden Tezcan, "Çok güzel tepkiler alıyoruz. Halkımız bundan önceki sonuçlardan ve ülkenin gidişatından memnun değil. Yapılan yanlışlardan kendileri de rahatsız. Dolayısıyla 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'ye ciddi bir destek vereceklerini düşünüyorum. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmamaya özen gösteriyoruz" ifadesini kullandı.

Ali Cumhur Taşkın da seçim çalışmalarını sürdürdüğü merkez Akdeniz ilçesinde TRT, Mersin limanı, Gümrük Müşavirleri Derneği ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü ziyaretlerinin ardından Nacarlı Mahallesi ve Bağlarbaşı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Adaylardan Hacı Özkan ise merkez Toroslar ilçesindeki esnafları ziyaret ederek, destek istedi.

Özkan, Mersin'den en az 5 milletvekili çıkaracaklarını vurgulayarak, kentte devam eden yatırımların tamamlanması ve yeni hizmetlerin gelmesi için gayret sarf edeceklerini anlattı.

KAYNAK : AA