Flaş sözler! "Terim'in sözleşmesi ölüyü diriltir"

Habertürk gazetesi yazarı Meriç Müldür, Fatih Terim'in sözleşmesiyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.01.2018 16:46 GÜNCELLEME 13.01.2018 16:46 MİLLİ TAKIMLAR
Flaş sözler! "Terim'in sözleşmesi ölüyü diriltir"

Büyük tartışma yaratan o yazıda sözleşmeyle ilgili ilginç detaylar paylaşıldı.

İşte o yazı:

"Futbol Federasyonu ile Fatih Terim mahkemelik. İlk duruşma yapıldı. İkincisi 7 Mart tarihinde. Federasyon, “Terim yüzünden Dünya Kupası’na gidemedik. Bir çalışan olarak yöneticisini darp etti. Üstelik ‘Yaptım, yine yaparım’ dedi” tezini savunsa da ortada kapı gibi bir sözleşme var. İşte o sözleşme Fatih Terim’in elini güçlendiriyor. Terim 3.5 milyon Euro’yu tahsil etmek istiyor.

Kimileri, “Öyle bir sözleşme şartları var ki. Sanırsınız Terim bu parayı da alsın diye federasyondaki görevine son verilmiş. Bunları bile bile hocayı gönderiyorlarsa tazminat kazansın istiyorlar demektir! Çünkü federasyonun davayı kazanma şansı sıfır” diyor...

Abartılı ve belki de maksatlı bir görüş. Federasyonun sözleşmeyi neden feshettiği ortada. Ama bunları söyleyenler de sade vatandaşlar değil, hukukçular. Federasyon hukukçuları arasında da böyle düşünenler var.

Hatta daha da ileri götürüyorlar işi. “Bu sözleşme şartları ile ölü bile dirilir, para alır!” diyen var örneğin.. Bu cümle işin bir anlamda esprisi tabii. Ama bu esprili cümle gerçeği de yansıtıyor. İşin özü ortadaki sözleşme o derece Terim’in lehine yani."