Faroe Adaları yenilgisi sonrası soyunma odasına indi: Yakışıyor mu?

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop’un Faroe Adaları yenilgisi sonrası soyunma odasında futbolcuları sert bir dille uyardığı belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2022 10:05 GÜNCELLEME 27.09.2022 20:08 MİLLİ TAKIMLAR
Faroe Adaları yenilgisi sonrası soyunma odasına indi: Yakışıyor mu?

A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi'nde aldığı Faroe Adaları yenilgisinin yankıları sürüyor. Maçın ardından A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop futbolculara sert uyarılarda bulundu.

Skorer'in haberine göre, Stefan Kuntz ve Hamit Altıntop, A Milli Takım kampına davet edilen her futbolcunun sahada gereken performans ve mücadeleyi ortaya koymak zorunda olduğuna vurgu yaptı. Altıntop’un grupta elde edilen liderliğe rağmen son 2 karşılaşmada takımın koşmamasına ve gerekli mücadelenin sergilenmemesine anlam veremediğini dile getirdiği aktarıldı. Bir hayli moralsiz olan ay-yıldızlı oyuncuların, “Bu futbol size yakışıyor mu?” diye soran Kuntz ve Altıntop’un sözleri karşısında sessiz kaldıkları da kaydedildi.

KAYNAK : MİLLİYET
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR