Yılmaz Vural: Türk antrenör olarak utanıyorum

Yılmaz Vural, Vincenzo Montella'nın Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın başına getirilmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 26.09.2023 11:49 GÜNCELLEME 26.09.2023 12:04 MİLLİ TAKIMLAR
Yılmaz Vural: Türk antrenör olarak utanıyorum

Haftanın maçları kadar Türkiye A Milli Futbol Takım'daki Vincenzo Montella dönemi de konulardan biriydi. Yılmaz Vural, Montella tercihiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Vural, "Türkiye'de binden fazla teknik direktör var. Bunlardan bir tane milli takımı çalıştıracak birini bulamıyorsunuz. O zaman TFF'ye sormak lazım, bir tane Türk antrenör yetiştiremiyorsun? Türk antrenör olarak utanıyorum" dedi.

Türk bir hocanın milli takımın başına getirilmesi halinde çok tartışılacağını belirten Yılmaz Yılmaz Vural, "Biri destekliyor diğeri desteklemiyor. 'Getiririm yabancı biter' diye düşünüyorlarsa bilmiyorum. Bu konuda içim acıyor. Dünyanın en önemli akademisini, kurslarını bitirdim" ifadelerini kullandı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR