Arda Güler'den Montella paylaşımı!

Türkiye, EURO 2024'te F Grubu ikinci maçında Portekiz'e mağlup oldu. Milli Takım'ın yıldızı Arda Güler, karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabında iki paylaşım yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.06.2024 00:40 GÜNCELLEME 23.06.2024 00:47 MİLLİ TAKIMLAR
Arda Güler'den Montella paylaşımı!

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024'te F Grubu ikinci maçında Portekiz'e 3-0 mağlup oldu. Bu sonuçla 3 puanda kalan Kırmızı-Beyazlılar grupta ikinci sırada yer alırken, puanını altıya yükselten Portekiz liderlik koltuğuna oturdu.

Arda Güler kararı eleştirildi

Vincenzo Montella, Portekiz maçında Arda Güler'e ilk 11'de forma şansı vermemesiyle eleştirilerin hedefi oldu. Karşılaşmanın ardından Arda Güler, Instagram hesabından iki paylaşımda bulundu.

Montella ile fotoğrafını paylaştı

Arda Güler, ilk paylaşımında Portekiz maçındaki ilk 11 tercihiyle eleştirilerin odağındaki Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella ile olan bir fotoğrafına yer verdi.

"Bu takıma inanmaktan vazgeçmeyin"

Genç yıldız, ikinci paylaşımında ise Milli Takım'dan takım arkadaşlarının yer aldığı bir fotoğrafla birlikte şu sözlere yer verdi: "Bu takıma inanmaktan ve bizi desteklemekten vazgeçmeyin çünkü biz son dakikaya kadar ülkemiz için savaşmayı bırakmayacağız"

"Sakatlık riski vardı"

Vincenzo Montella, Türkiye-Portekiz karşılaşmasının ardından Arda Güler'in maça ilk 11'de başlamamasını şu sözlerle açıklamıştı: "Arda konusuna gelince, o konuda üzgünüm. Hakikaten yorgundu ve sakatlık riski vardı. Oyuna alırken, almasak mı diye düşündüm. Ama 3-0'da belki bir gol atarız düşüncesi oyuna almama sebep oldu"

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR