Vincenzo Montella: Bu saatten sonra fark etmez

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincezo Montella, "Avusturya'yı istediğimi söyleteceksiniz. Ama bu kim gelirse gelsin artık fark etmez." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.06.2024 00:48 GÜNCELLEME 27.06.2024 01:35 MİLLİ TAKIMLAR
Vincenzo Montella: Bu saatten sonra fark etmez

EURO 2024 F Grubu son maçında Çekya'yı 2-1 mağlup eden Türkiye, 6 puanla grubunu ikinci sırada tamamlayarak son 16 turuna yükseldi ve Avusturya ile eşleşti.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, açıklamalarda bulundu.

Montella'nın açıklamaları şu şekilde: 

"Türk milletimiz için çok mutluyum"

"Türk milletimiz için çok mutluyum, böyle bir başarı için. Hepimiz için çok mutluyuz."

"Avusturya'yı daha önceden biliyoruz"

"Bu tarz turnuvalarda hesap yapmamak lazım. Ne kadar ilerlerseniz iyi rakipler gelir. Avusturya'yı daha önceden biliyoruz. İyi hazırlanacağız. Bundan sonra itibariyla farklı bir turnuva başlıyor."

"Bu saatten sonra fark etmez"

"Avusturya'yı istediğimi söyleteceksiniz. Herkesin böyle bir rövanş ruhuna sahip olması beni mutlu ediyor. Ben de var bu. Ama bu kim gelirse gelsin bu saatten sonra fark etmez."

"Fiziksel olarak muazzam"

"Barış Alper çok iyi bir maç oynadı. Fiziksel olarak muazzam. Sonuna kadar mücadele etmeyen kimseyi bulamazsınız. Sonuna kadar mücadele eden bir takımımız var."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR