Sergen Yalçın mesaiye başladı! Derbi sonrası oraya gidecek

A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, Riva'da mesaiye başladı. Derbiyi izleyecek olan Yalçın, Arda Güler ve Hakan Çalhanoğlu ile görüşecek.

ABONE OL
GİRİŞ 25.10.2026 03:59 GÜNCELLEME 25.10.2026 03:59 MİLLİ TAKIMLAR
Sergen Yalçın mesaiye başladı! Derbi sonrası oraya gidecek

A Milli Futbol Takımı'nda Sergen Yalçın dönemi başladı. Türkiye Futbol Federasyonu, Vincenzo Montella'nın ardından göreve getirdiği 53 yaşındaki teknik adamla 4 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Göreve resmen başlayan Yalçın, ekibiyle birlikte Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde ilk çalışma programını oluşturdu.

DERBİYİ İZLEYECEK: SONRA İTALYA VE İSPANYA SEFERİ!

Ajansspor'un aktardığına göre Sergen Yalçın, Süper Lig'de pazartesi günü oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisini RAMS Park'ta takip edecek.

Deneyimli teknik direktörün, derbi karşılaşmasının ardından milli futbolcularla bir araya gelmek amacıyla yurt dışı seyahatlerine çıkacağı kaydedildi.

Yalçın'ın Madrid'e giderek Real Madrid forması giyen Arda Güler ile görüşeceği, ardından Milano'ya geçerek Inter'de oynayan takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu ile bir araya geleceği aktarıldı.

A MİLLİ TAKIM KASIM AYINDA BELÇİKA VE FRANSA İLE KARŞILAŞACAK

Ay-Yıldızlı ekip, teknik direktör Sergen Yalçın yönetimindeki ilk sınavına kasım ayındaki milli maç takviminde çıkacak. A Milli Takım, Yalçın idaresindeki ilk müsabakasını 12 Kasım'da Belçika karşısında oynayacak.

Milliler, bu mücadelenin ardından 15 Kasım'da deplasmanda Fransa ile karşılaşacak.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR