Kaybolan kardeşi gölette ölü bulunan abla gözyaşlarıyla yürek dağladı

Muğla’da kaybolan Tolga Yabacı’nın cansız bedeni gölette bulundu. Olay yerinde bulunan ablasının kardeşine son bakışları ise yürek dağladı

ABONE OL
GİRİŞ 04.10.2022 16:51 GÜNCELLEME 04.10.2022 17:10 ÜLKE'DE BUGÜN
Kaybolan kardeşi gölette ölü bulunan abla gözyaşlarıyla yürek dağladı

Bodrum’un Sazköy Mahallesi'nde yaşamını sürdüren ve Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nde çalışan 32 yaşındaki Tolga Yabacı'dan önceki geceden bu yana haber alınamıyordu.

GÖLETTE ÖLÜ OLARAK BULUNDU

En son önceki gece saatlerinde bir bankta otururken görülen Yabacı'nın yakınları, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Müracaat üzerine Jandarma ve AKUT Bodrum ekiplerince arama kurtarma çalışması başlatıldı. Yabacı, sabah saatlerinde Sazköy'de bir gölette AKUT gönüllüleri tarafından ölü halde bulundu.

Tolga Yabacı'nın göletten çıkarılan cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olay yerine gelen Yabacı'nın yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Ablasının kardeşine son bakışı yürekleri dağladı. Jandarma ve cumhuriyet savcısı tarafından gölet, Tolga Yabacı'nın oturduğu bank ve çevresinde detaylı inceleme yapıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR