2 yıldır tedavi görüyordu, acı haber geldi

Muğla Menteşe'de 2 yıldır tedavi gördüğü beyin tümörü nedeniyle hayatını kaybeden ortaokul öğrencisi Hazal Duru Manap, ailesi ve sevenleri tarafından gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.05.2023 17:30 GÜNCELLEME 25.05.2023 17:30 ÜLKE'DE BUGÜN
2 yıldır tedavi görüyordu, acı haber geldi

Menteşe’de Türdü 100. Yıl Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Hazal Duru Manap, 2 yıldır tedavi gördüğü beyin tümörü ile mücadele eden Manap yaşam mücadelesini kaybetti. Manap’ın ölümü, başta ailesi olmak üzere arkadaşlarını ve eğitim camiasını yasa boğdu. Manap’ın naaşı, Kurşunlu Camii’de kılınan öğle namazının ardından defnedildi.

Cenazeye; Manap’ın ailesi ve arkadaşlarının yanı sıra, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, milletvekilleri, bazı siyasi parti il başkanları ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR