Magazin manyakları dışlayabilir

Geçtiğimiz hafta yeni bir albüm çıkartan Serdem Coşkun ilk klibini 'Sustur Gözlerini' adlı şarkıya çekti. Coşkun kliple ilgili bazı eleştirilere de cevap verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.05.2011 12:40 GÜNCELLEME 19.05.2011 12:40 Müzik
Magazin manyakları dışlayabilir

Sanatçı Serdem Couşkun’un yeni albümü ‘Serdem-i Makam’ geçen hafta müzik çıktı. Albümün ilk klibi ise ‘Sustur Gözlerini’ adlı şarkıya çekildi.

FANLARDAN YOĞUN TALEP

Fanlarının yoğun isteği üzerine albümü hazırladığını söyleyen Serdem Coşkun, klibi çekilen şarkının hikayesini de anlattı; “İki yıl önce kendi televizyon programımda Sustur Gözlerini parçasını okuduğumda bu şarkı çok yoğun ilgi gördü. Katıldığım her programda başta bu şarkıya ilgi büyüktü. İnternet üzerinden örgütlenen fanların yoğun isteğiyle albümü hazırlamaya karar verdim”

İDDİALI ESERLER VAR

Alçak adlı şarkının yeni versiyonu olduğunu belirten Serdem Coşkun, “Her şey canlı enstrüman eşliğinde. Albüm için yurt dışından yeni soundlar kullanıldı. Albümde ‘Ayrılan Ayrılana, Dağları kendine yol ettin, şahdamarındayım’ adlı iddialı eserler var” dedi.

Coşkun albümde S.Sakaryalı’ya ait 3 şarkı olduğunu da sözlerine ekledi.

“MAGAZİN MANYAKLARI DIŞLAYABİLİR”

İlk klibi Sustur Gözlerine hakkında bilgi veren Serdem Coşkun, “Müziğin ve mütevazi görselliğin ön plana çıktığı bir klip olmasını istedim. Yeni jenerasyona hitap etsin, şarkı söylemenin bir asaleti olsun istedim. Benim hitap ettiğim kitle beni sarıp sarmalayacak. Dışlayanlar bir tek magazin manyakları olacak” dedi.

KAYNAK : Haber7