AA'nın Yılın Fotoğrafı oylaması sonuçlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da oy vererek katıldığı Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları Yarışması"nın sonuçları açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.01.2015 10:15 GÜNCELLEME 01.01.2015 16:07 Ödüller ve etkinlikler
AA'nın Yılın Fotoğrafı oylaması sonuçlandı

Haber kategorisinde "Kardeşe Elveda", yaşam kategorisinde ise "Altın Sarısı Yolculuk" başlıklı fotoğraflar birinci oldu.

35 BİN OY KULLANILDI

AA'nın, Türkiye'nin yanı sıra dünyanın farklı coğrafyalarından, haber ve yaşam kategorilerinde, toplam 22 kareye yer verdiği yarışmasında, 35 bin oy kullanıldı. 

OYLAMA BİR AY SÜRDÜ

Aralık ayı boyunca devam eden oylamada, haber kategorisinde Filistin'den Ali Hasan'ın çektiği "Kardeşe Elveda" başlıklı fotoğraf birinci olurken, yaşam kategorisinde ise Özkan Bilgin'in "Altın Sarısı Yolculuk" isimli fotoğrafı birinci oldu. 

ERDOĞAN'IN OY VERDİĞİ FOTOĞRAF BİRİNCİ OLDU

Haber kategorisinde birinci olan "Kardeşe elveda" başlıklı fotoğrafta, Filistinli 9 yaşındaki Ansam'ın, Cebaliye Mülteci Kampı'ndaki evinin bahçesinde bayram sabahı oynarken, bir İsrail tankından ateşlenen top mermisinin isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden küçük kardeşi Sameh Junaid'in cenazesine son bakışı yer alıyor.

YAŞAM KATEGORİSİNDE ALTIN SARISI YOLCULUK

Yaşam kategorisinde ise birinci olan Özkan Bilgin'in "Altın Sarısı Yolculuk" başlıklı fotoğrafta, Bitlis'in Tatvan ilçesine bağlı Kıyıdüzü köyünde koyunların yaylaya yolculuğu görülüyor.

İşte birinci seçilen fotoğraflar:

"Altın Sarısı Yolculuk"

"Kardeşe elveda"

KAYNAK : AA