Ordu’da acı tesadüf! İki kardeş aynı gün birer saat arayla vefat etti

Ordu’da kronik rahatsızlıkları nedeniyle evinde yaşamını yitiren Sami Özdemir’den bir saat sonra 60 yaşındaki kardeşi Muzaffer Özdemir'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Birer saat arayla ölen iki kardeş ailesini yasa boğdu.

ABONE OL
GİRİŞ 11.09.2022 15:14 GÜNCELLEME 11.09.2022 15:14 ÜLKE'DE BUGÜN
Ordu’da acı tesadüf! İki kardeş aynı gün birer saat arayla vefat etti

Altınordu ilçesinde yaşayan ve kronik rahatsızlıklarını 78 yaşındaki Sami Özdemir dün evinde, kentteki özel bir hastanede tedavi gören 60 yaşındaki kardeşi Muzaffer Özdemir ise bir saat sonra hastanede hayatını kaybetti. İki kardeşin bir saatlik arayla vefat etmesi ailesinin üzüntüsünü ikiye katladı.

Vefat eden Özdemir kardeşler için Ulubey ilçe meydanında cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından iki kardeş ilçeye bağlı Yeni Mahalle’deki aile kabristanlığına defnedildi. Cenazeye, Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, ailesi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR